Afspraken maken

Telefonisch
Voor het maken van afspraken kan u ons telefonisch bereiken op het nummer 052 31 61 00 en dit elke werkdag van 8u30 tot 16u30. Uitgezonderd op woensdag- en vrijdagnamiddag. Indien wij uw telefoon niet onmiddellijk kunnen beantwoorden, kan u uw naam en nummer achterlaten. Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Online
Als u liever zelf een afspraak inplant voor een controle, kan u via onderstaande link in onze online-agenda.

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

U kiest het type afspraak, op basis daarvan krijgt u een lijst van beschikbare afspraken. Uit die lijst kiest u een datum welke voor u past om langs te komen. Gelieve voor elke patiënt een afzonderlijke afspraak in te plannen. Vervolgens vult u al uw gegevens in en kan u de afspraak boeken. U kan er eveneens voor kiezen om een bevestigings- en herinneringsmail toegestuurd te krijgen. Indien u niet meteen een gepaste afspraak vindt, of u heeft een dringend probleem, aarzel dan niet om telefonisch contact op te nemen. We doen ons uiterste best om u zo snel en zo goed mogelijk verder te helpen.

Niet op afspraak
Mogen wij u vragen om uw afspraak tijdig te annuleren indien het niet meer lukt om langs te komen? Indien u laattijdig afbelt (binnen 24u) of niet aanwezig bent op uw afspraak, zullen wij hiervoor een forfaitair bedrag aanrekenen van €15 per gereserveerd kwartier behandeltijd.

Urgentie
Net zoals huisartsen hebben tandartsen ook een wachtdienst. Tijdens het weekend en op feest- en brugdagen kan u deze voor dringende behandelingen contacteren. Tussen 9u en 18u kan u bellen op het nummer 0903 39 969. Via een secretariaat wordt u doorverbonden met de dichtstbijzijnde tandarts met wachtdienst.  

Vertegenwoordigers en bedrijven
Neem gerust contact op via e-mail om een afspraak aan te vragen. We contacteren u zo snel mogelijk.