Afspraken maken

Telefonisch
Voor het maken van afspraken kan u ons telefonisch bereiken op het nummer 052 31 61 00 en dit elke werkdag van 8u30 tot 16u. Op woensdag enkel in de voormiddag, tot 12u. Indien wij uw telefoon niet onmiddellijk kunnen beantwoorden, kan u uw naam en nummer achterlaten. Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Online
Als u liever zelf een afspraak inplant voor een controle, een vulling, een urgentie of een informatieve afspraak aangaande behandelmogelijkheden kan u via onderstaande link in onze online-agenda.

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

U kiest het type afspraak, op basis daarvan krijgt u een lijst van beschikbare afspraken. Uit die lijst kiest u een datum welke voor u past om langs te komen. Gelieve voor elke patiënt een afzonderlijke afspraak in te plannen. Vervolgens vult u al uw gegevens in en kan u de afspraak boeken. U kan er eveneens voor kiezen om een bevestigings- en herinneringsmail toegestuurd te krijgen. Indien u niet meteen een gepaste afspraak vindt, of u heeft een dringend probleem, aarzel dan niet om telefonisch contact op te nemen. We doen ons uiterste best om u zo snel en zo goed mogelijk verder te helpen.

Niet op afspraak
Mogen wij u vragen om uw afspraak tijdig te annuleren indien het niet meer lukt om langs te komen? Indien u laattijdig afbelt (binnen 24u) of niet aanwezig bent op uw afspraak, zullen wij hiervoor een forfaitair bedrag aanrekenen van €15 per gereserveerd kwartier behandeltijd.

Urgentie
Net zoals huisartsen hebben tandartsen ook een wachtdienst. Tijdens het weekend en op feest- en brugdagen kan u deze voor dringende behandelingen contacteren. Tussen 9u en 18u kan u bellen op het nummer 0903 39 969. Via een secretariaat wordt u doorverbonden met de dichtstbijzijnde tandarts met wachtdienst.  

Vertegenwoordigers en bedrijven
Neem gerust contact op via e-mail om een afspraak aan te vragen. We contacteren u zo snel mogelijk.